Neem deel aan ons consumentenpanel

Denk, doe en test mee. Word lid van het Medicinfo-panel en denk mee over de zorg van de toekomst.

Wat doet het Medicinfo-panel?

Het panel kun je zien als een klankbord van enthousiaste Nederlanders. Hoe denken zij over de zorg van de toekomst? Wat vindt men belangrijk bij het krijgen van zorg? Wat vindt men van digitale zorg? En welke specifieke wensen en behoeften zijn er?

Dankzij de leden van ons panel krijgen wij nieuwe inzichten over (digitale) zorg. En kunnen wij de juiste oplossingen bieden om de zorg verder te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Dat is eigenlijk heel simpel, namelijk: jouw mening geven. Als panellid vragen we jouw mening over diverse onderwerpen op het gebied van digitale zorg. Je krijgt ongeveer een paar keer per jaar een digitale vragenlijst voorgelegd. Om meer inzichten te krijgen over een specifiek onderwerp kan het ook zijn dat we je uitnodigen voor een (verdiepings)gesprek.

Je bepaalt zelf of je aan bovengenoemde onderzoeken wil deelnemen.

Word lid van ons panel!

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag lid worden? Vul dan ons aanmeldformulier in. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding. Op het moment dat wij met een onderzoek starten, ontvang je van ons een uitnodiging.

Privacy

Je gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk verwerkt, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden dan het onderzoek worden gebruikt. Medicinfo is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Live chat - Uw zorg Online

Wil je deel uit maken van ons panel? Schrijf je dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer over ons
Diensten
Online zorg voor vluchtelingen in Tilburg
Nieuws
Stefan Hanekamp en Cid Berger van De Friesland
Praktijkcases
Vacatures