Zorg op maat

De juiste combinatie van digitale technologie en medisch advies als basis om zorg op afstand succesvol in te zetten.

Om tot de beste innovatie voor uw uitdagingen te komen geloven wij in de kracht van samenwerking. Op basis van uw behoeften en die van uw cliënten of verzekerden ontwikkelen wij een zorgdienst op maat.

De juiste combinatie van digitale technologie en deskundig advies vanuit ons medisch team vormt voor ons de basis om zorg op afstand succesvol te kunnen inzetten. De persoonlijke interactie is leidend, de techniek faciliteert.

Samen met u, onze software ontwikkelaars en medisch team bepalen we welk deel van een zorgvraag op afstand beantwoord kan worden. En welke digitale middelen daarvoor het meest geschikt zijn. Of dit nu chatten via een app is, beeldbellen met een huisarts of een gezondheidslijn; wij helpen u om de beste zorg te bieden.

We werken stapsgewijs, toetsen snel belangrijke aannames en passen de dienst daar op aan. Daardoor kan een nieuwe dienst binnen korte tijd in uw werkproces worden geïntegreerd. Een effectieve aanpak om optimaal in te spelen op uw behoeften en ambities.

Met onze diensten krijgen uw cliënten of verzekerden de regie over hun gezondheid door de combinatie van persoonlijke aandacht en een deskundig en betrouwbaar advies.

Meer weten over onze mogelijkheden voor u?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.