Zorg op afstand, dichtbij

Hybride zorg

Ons medisch team geeft antwoord op zorgvragen via live chat, beeldbellen en telefonie. In een digitale omgeving die is afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Deskundig, persoonlijk en digitaal.

Waarom Medicinfo?

De gezondheidszorg staat onder druk. De zorgvraag stijgt en veel zorgorganisaties kampen met capaciteitsproblemen. Hybride zorg biedt daarvoor een effectieve oplossing. Medicinfo is gespecialiseerd in zorg op afstand en biedt daarmee ondersteuning op de fysieke zorg. Ons medisch team beantwoordt gezondheidsvragen via live chat, beeldbellen en telefonie in een digitale omgeving die is afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Voor wie

Medicinfo faciliteert hybride zorg voor de eerstelijns zorgverleners, zorgverzekeraars en de zakelijke markt. Zorg op afstand is ondersteunend aan hun activiteiten, geen vervanging. Onze medische professionals komen uit de reguliere zorg en beantwoorden iedere zorgvraag persoonlijk.

Persoonlijke online zorg, op elk moment en op elke plek

Lang moeten wachten in de wachtkamer van de huisarts? Niet zeker of je met dat plekje op de arm naar de huisarts moet? Of behoefte aan zorgadvies terwijl je op vakantie bent?

Lees meer
Uw patiëntenapp of portaal aanvullen met live chat

Te druk in uw huisartsenpraktijk of -post? Ons medisch team ondersteunt uw team op afstand, met een extra live chat functie in de patiëntenapp of het portaal dat u patiënten al gebruiken.   Uw patiënten stellen hun gezondheidsvraag snel en gemakkelijk via live chat binnen een bestaande app of portaal (zoals Uw Zorg Online van […]

Lees meer
Praktijkondersteuning met Medicoo

Hybride huisartsenzorg, een gezonde mix van fysieke en digitale zorg, verenigt het beste van twee werelden. En is het passende antwoord op het toegankelijk en persoonlijk houden van de huisartsenzorg.

Lees meer
Online medisch advies als service voor verzekerden

Chatten en beeldbellen met een medisch team. Een snelle weg naar een persoonlijk antwoord op alle gezondheidsvragen. Op elk moment en vanaf elke locatie. In een op maat gemaakte veilige digitale omgeving, zoals een app met uw merk of logo.

Lees meer
Digitale zorg als een service

De gezondheid van uw klanten, collega’s of cliënten centraal. Een goede gezondheid is een groot goed. Maar een zorgverlener is niet altijd beschikbaar. En de drempel om de huisarts te bezoeken is soms te groot.

Lees meer
Uw eigen praktijkapp met live chat

Patiënten ontvangen medisch advies via herkenbare praktijkapp

Lees meer
Online coaching bij mentale klachten

Individuele begeleiding bij psychische klachten via chat en telefoon.

Lees meer

Zo maakt Medicinfo het verschil

Ruim 20 jaar ervaring in digitale zorg.
Unieke combinatie van een team van zorgverleners én IT-expertise.

Versterking van reguliere zorg.
Effectieve oplossing bij capaciteitstekort, hogere zorgvraag of betere bereikbaarheid voor patiënten.

Uitstekende bereikbaarheid.
7 dagen per week ondersteuning, ook in de avonden en weekenden.

Ons medisch team

Zorg moet deskundig en persoonlijk zijn, ook op afstand. Met ons team van medisch professionals bieden wij uw patiënten/cliënten medisch advies, via onze digitale zorgdiensten.

Zowel zorgorganisaties als de zakelijke markt hebben de voordelen van zorg op afstand ontdekt. Maak kennis met onze klanten.

Stefan Hanekamp

De Friesland / Innovatieadviseur en ontwikkelaar

“Natuurlijk is het een extra service naar onze klanten toe. Tegelijkertijd kan de Online Huisarts ook helpen capaciteitsproblemen in huisartspraktijken op te vangen.”

Raimond Wijkniet

Just / Manager Proposities

"Voor de digital-first verzekerden die graag hun zorg online regelen zochten we een vernieuwende oplossing. Die hebben we gevonden met App de Dokter. Een mooi resultaat van de prettige samenwerking met Medicinfo."

Karel Stolper

CZ / Directeur Zorgverzekeringen & Klantcommunicatie

"We willen waarde toevoegen aan onze dienstverlening, voor een hoge tevredenheid bij onze verzekerden. Met de (digitale) oplossingen en het professionele team van Medicinfo zijn we daar goed in geslaagd."

Paul Albert

Huisartsenpraktijk Kop van ’t Eiland / Huisarts

“Er zijn een aantal regio’s die moeite hebben om voldoende huisartsen aan te trekken. Dan is deze oplossing een hele persoonlijke aanvulling. Ik weet dat er huisartsen zijn die het als concurrentie zien, maar wij hebben dat helemaal niet zo ervaren.”

Klanten

Medicoo als oplossing voor dreigende overbelasting huisartsenpraktijk

De zorgvraag neemt toe door onder andere vergrijzing en, in samenhang daarmee, het aantal patiënten met chronische aandoeningen. Het tekort…

Lees meer
Met Thepp wil Thebe mensen helpen langer zelfstandig te blijven

Met wijkverpleging in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant levert Thebe bij zo’n 7.000 mensen zorg thuis. Dat doet de…

Lees meer
Digitale zorg als antwoord op de klantbehoefte

Een groeiende groep Nederlanders regelt zijn zaakjes het liefst online, ook zaken die met hun zorgverzekering te maken hebben. Zij…

Lees meer
Onderzoek naar zorg op afstand

Acceptatie van zorg op afstand in stroomversnelling

Zorg op afstand kan een belangrijke bijdrage leveren aan goede, betaalbare en toegankelijke zorg. Maar in hoeverre staat de consument open voor digitale diensten en oplossingen? Wat zijn de verschillende met 2019, vóór de coronacrisis. En welke diensten hebben de voorkeur?

Medicoo zorgapp voor Oekraïense vluchtelingen in Tilburg wegens succes verlengd

Tilburg - Voor de zomer sloegen de gemeente Tilburg en PrimaCura de handen ineen om de medische zorg voor de…

Lees meer
Dokterswacht Friesland start app om huisartsenpost te ontlasten
Dokterswacht Friesland begint met app om druk op huisartsenpost te verlagen

Dokterswacht Friesland begint met app om druk op huisartsenpost te verlagen

Lees meer
Rianne Voogd
In gesprek met verpleegkundige van Dokter Appke

Als je een vraag over je gezondheid hebt, ga je dan online op zoek naar het antwoord, of bel je…

Lees meer
Benieuwd hoe hybride zorg uw praktijk of post kan ondersteunen?