2 april 2020

Medicinfo bij RTL Nieuws

Veel aandacht voor lancering Medicoo, de online huisarts

Vorige week lanceerden we onze nieuwe app Medicoo en dat bleef niet onopgemerkt. Zo hebben verschillende media erover geschreven en maakte RTL er een korte reportage over voor het programma Editie NL. Met Medicoo kunnen we de druk op huisartsen verlagen die door het coronavirus en het huisartsentekort in bepaalde regio’s van Nederland, het hartstikke druk hebben. Via Medicoo kunnen mensen vragen over hun gezondheid stellen aan het Medicinfo team van gediplomeerde verpleegkundigen en huisartsen. Indien nodig kunnen ze beeldbellen met een huisarts.

In de reportage licht directrice Caroline Besuijen het gebruik van de Medicoo app toe. Tevens lieten we een live consult zien met een van onze huisartsen. Hierin vertelt hij dat digitale huisartsenzorg een mooie aanvulling is op de reguliere zorg. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst.

Fragment Editie NL

Kijk hier het fragment terug.

Medicoo voor zorgverleners

Ben je benieuwd hoe je Medicoo kan inzetten in jouw huisartsenpraktijk of organisatie? Laat een bericht achter via het­ contactformulier­ en wij nemen spoedig contact met je op.