Werken bij
Medicinfo

Commerciële stage - Full time (40 uur)

Solliciteer direct
terug naar overzicht

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een branche die letterlijk en figuurlijk in beweging is? Kom dan stage lopen bij Medicinfo!

Medicinfo is hét innovatieve bedrijf op het gebied van online gezondheid en leefstijl. Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren een breed scala aan e-health producten en diensten. Deze maken het de gebruiker mogelijk om een actieve rol te nemen ten aanzien van zijn eigen gezondheid en welzijn. Aan de basis van deze producten staat betrouwbare, actuele en toegankelijke gezondheidsinformatie. De klanten van Medicinfo zijn in hoofdzaak zorgverzekeraars, zorgaanbieders en bedrijven. Bij Medicinfo werken zo’n 45 mensen.

Jouw verantwoordelijkheden

Tijdens jouw commerciële stage bij Medicinfo krijg je de mogelijkheid om mee te draaien binnen de afdeling (online) marketing en communicatie. Een zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding is een absolute must. De voorkeur gaat uit naar een 3e jaars student met een hands on mentaliteit.

Jouw voordelen op rij:

Ga jij de uitdaging aan?

Schrijf een korte maar gemotiveerde brief, waarin je vertelt welke opleiding je volgt en waarom je stage zou willen lopen bij Medicinfo. Laat ook weten in welke periode dit zal plaatsvinden. Wij laten je daarna zo spoedig mogelijk weten of er binnen Medicinfo mogelijkheden voor jou beschikbaar zijn.

Vul snel onderstaand sollicitatieformulier in, dan nemen we contact met je op! 

Medicinfo

werken@medicinfo.nl
013 594 2155

Solliciteer op deze functie