Uw eigen praktijkapp met live chat

Patiënten ontvangen medisch advies via herkenbare praktijkapp

Te druk in uw huisartsenpraktijk of -post? Ons medisch team ondersteunt uw team op afstand, binnen een app die op maat is gemaakt voor uw praktijk.

Uw patiënten stellen hun gezondheidsvraag snel en gemakkelijk via live chat binnen een app die is ontworpen in de stijl van uw praktijk, post of zorggroep. Patiënten ontvangen een persoonlijk advies van ons medisch team van BIG-geregistreerde verpleegkundigen en huisartsen. Op elk moment, vanaf elke plek. Ons medisch team heeft al jaren ervaring met het verlenen van digitale zorg. Wanneer het nodig is, plant de verpleegkundige een videoconsult met één van onze huisartsen. Na ieder consult ontvangt de eigen huisarts een overdracht.

Een eigen praktijkapp met live chat is ideaal voor hulpvragen waarbij een medisch advies gewenst is, maar een fysiek bezoek aan de praktijk niet noodzakelijk. Blijkt dat wel nodig, dan wordt alsnog doorverwezen naar de eigen huisarts of huisartsenpost.

Met een eigen praktijkapp met live chat kunt u de aanloop naar de praktijk verlagen en tijd vrijmaken voor andere taken. In de ANW uren worden laag urgente zorgvragen opgevangen via de app, en worden wachttijden en werkdruk op de post verlaagd.  Gebruikers van live chat ervaren een hoge mate van service en gemak om antwoord te krijgen op een gezondheidsvraag waar en wanneer hen dat het beste uitkomt.  (zie bovenstaande aanvullingen)

Voordelen

Lagere werkdruk en minder aanloop naar de praktijk
Opvang van (tijdelijke) tekorten op de praktijk of post
Ruimere bereikbaarheid voor patiënten
Meer tijd en aandacht voor patiënten tijdens het fysieke spreekuur
Deskundig medisch team, gespecialiseerd in zorg op afstand
Zorg op afstand, dichtbij

Wilt u meer weten over een eigen praktijkapp? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.