Over ons

Deskundige en persoonlijke zorg, op elk moment, op elke plek. Het is ons doel om de toegankelijkheid van zorg te waarborgen.

Het Nederlandse zorgstelsel behoort nog steeds tot de beste ter wereld, maar kent vele uitdagingen. Een toenemende zorgvraag, stijgende zorgkosten en personeelstekorten. Hoe blijft zorg toegankelijk voor iedereen? Hybride zorg biedt daarvoor een oplossing.

Met ons team van medisch professionals en software experts ontwikkelen wij digitale zorginnovaties. Daarmee ondersteunen we persoonlijke zorg, op afstand. We geloven in hybride zorg; een gezonde mix van fysieke en digitale zorg. Online als het kan, op de praktijk als het nodig is. Met onze hybride zorgoplossingen ondersteunen we zorgverleners, zorgverzekeraars en zakelijke partners.

Ons medisch team beantwoordt gezondheidsvragen via live chat, beeldbellen en telefonie in een digitale omgeving.

Als extra capaciteit voor een huisartsenpraktijk of zorginstelling, als GGZ coach op afstand of als extra service voor medewerkers of klanten. In elke situatie bieden wij een zorgoplossing voor een optimale integratie in de zorgketen, van pre-diagnose, diagnose, behandeling tot nazorg. Daarbij staat voor ons het persoonlijke contact voorop, de techniek faciliteert.

Ruim 20 jaar ervaring in zorginnovatie

Al 400.000 zorgvragen via chat behandeld

75% van de zorgvragen wordt digitaal

Zowel IT expertise als medische professionals in huis

Professioneel team van BIG-geregistreerde verpleegkundigen, huisartsen en medisch specialisten.

Uitstekende bereikbaarheid, 7 dagen per week, ook in de avonden.


Maak kennis met ons team

Ons (medisch) team

Wij ontwikkelen zorginnovaties voor persoonlijke, deskundige en digitale zorg op afstand. Met ons team van medische- en IT specialisten brengen we zorg dichtbij, op elk moment, op elke plek.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gecertificeerd
ISO 27001 / NEN 7510

Goede informatiebeveiliging en de bescherming van medische persoonsgegevens hebben onze continue aandacht. Medicinfo voldoet dan ook aan zowel de NEN 7510 als de ISO 27001-norm, twee belangrijke certificaten in de zorgwereld. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. De NEN 7510 certificering is specifieker gericht op de zorgsector, in deze norm staat beschreven hoe medische- en patiëntgegevens beveiligd moeten worden.