Over ons

Deskundige en persoonlijke zorg, op elk moment, op elke plek. Dat is waar Medicinfo voor staat.

Met onze jarenlange ervaring en ons team van medisch professionals en software experts ontwikkelen wij zorginnovaties voor toekomstbestendige en persoonlijke zorg. Zorg die is afgestemd op de specifieke behoeften van de zorggebruiker, de eerstelijns zorgverlener en zorgverzekeraar.

Als extra capaciteit voor een huisartsenpraktijk of zorginstelling, als GGZ coach op afstand of als extra service voor verzekerden. In elke fase bieden wij een zorgoplossing voor een optimale integratie in de zorgketen, van pre-diagnose, diagnose, behandeling tot nazorg. Daarbij staat voor ons het persoonlijke contact voorop, de techniek faciliteert.

Hybride zorg

Het Nederlandse zorgstelsel behoort nog steeds tot de beste ter wereld, maar samen staan we voor een aantal uitdagingen; een toenemende zorgvraag, stijgende zorgkosten en personeelstekorten. Hybride zorg biedt daarvoor een oplossing, waarbij de reguliere zorg wordt aangevuld met zorg op afstand. Met onze digitale oplossingen in combinatie met ons deskundig team van zorgprofessionals faciliteren wij hybride zorg met een variatie aan digitale diensten.

Ons (medisch) team

Wij ontwikkelen zorginnovaties voor persoonlijke, deskundige en digitale zorg op afstand. Met ons team van medische- en IT specialisten brengen we zorg dichtbij, op elk moment, op elke plek.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gecertificeerd
ISO 27001 / NEN 7510

Goede informatiebeveiliging en de bescherming van medische persoonsgegevens hebben onze continue aandacht. Medicinfo voldoet dan ook aan zowel de NEN 7510 als de ISO 27001-norm, twee belangrijke certificaten in de zorgwereld. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. De NEN 7510 certificering is specifieker gericht op de zorgsector, in deze norm staat beschreven hoe medische- en patiƫntgegevens beveiligd moeten worden.