Over ons

Een betrouwbare partner voor uw zorg​

Medicinfo is zich scherp bewust van de uitdagingen, behoeften en ontwikkelingen in de zorg. ​En is al meer dan 20 jaar succesvol door er steeds proactief op in te spelen en hun diensten en oplossingen er op af te stemmen.

Wij bundelen medische deskundigheid met IT-expertise om toegankelijke, persoonlijke zorg op afstand te bieden en zorgprocessen te optimaliseren.

Laten we samenwerken aan de zorg van vandaag én morgen.

Teamleden
0 +
Aantal patiënten
0 +
Digitaal afgehandeld
0 %

Onze visie

Een toekomstbestendig gezondheidszorgsysteem, waar hoogwaardige zorg voor iedereen toegankelijk is en persoonlijke aandacht de norm.​

Onze missie

Onze missie is om de gezondheidszorg te transformeren, zodat iedereen, overal, de zorg krijgt die ze nodig hebben, efficiënt en met aandacht voor het individu.​

Een herkenbaar fundament​

Onze kernwaarden vormen het fundament van alles wat we doen: onze medische deskundigheid, gecombineerd met een digital-first benadering, stelt ons in staat om zorgprocessen efficiënter in te richten en de kwaliteit van zorg te verhogen.

In onze aanpak staat verbinding centraal. Of het nu gaat om het verbinden van zorgverleners met elkaar en hun patiënten, het verbinden van expertise met persoonlijke aandacht, of het verbinden van technologie met menselijke zorg, wij ontwikkelen een samenhangend ecosysteem dat de gezondheidszorg ondersteunt.
Vernieuwing is onze drijvende kracht. Wij lopen voorop in het ontwikkelen van oplossingen die de zorgervaring verbeteren en de toegankelijkheid waarborgen.

Onze disciplines

Artsen

Met een netwerk van ervaren huisartsen verlenen we zorg op afstand vanuit heel Nederland en daarbuiten. Zij fungeren als achterwacht arts, verzorgen beeldbelconsulten en geven direct medisch advies of een doorverwijzing wanneer nodig.

Verpleegkundigen

Onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen zijn het eerste online aanspreekpunt voor gezondheidsvragen. Met hun medische deskundigheid en jarenlange ervaring met digitale zorg bieden zij direct persoonlijk advies of een voorbereide verwijzing naar een (online) huisarts of specialist. Hiermee bevorderen ze eigen regie en zelfredzaamheid.

Specialisten

Voor specifieke vragen en geruststelling van patiënten over een diagnose of behandeling werken wij met een team van onafhankelijke medisch specialisten. Deze specialisten hebben veel kennis en jarenlange expertise in een groot aantal vakgebieden.

Coaches

De behoefte aan ondersteuning bij mentale klachten stijgt. Voor onze diensten voor mentale ondersteuning werken we met een team van coaches gespecialiseerd op de gebieden van leefstijl, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness.

Maak kennis met onze collega's

Wat biedt Medicinfo jou?

Word jij onze nieuwe collega?

Stagiair Marketing Communicatie

IT Support Engineer

Medisch assistente

Open sollicitatie