Medisch service centrum

Een medisch team op afstand, dichtbij

Ons Medisch Service Centrum, met een deskundig team van verpleegkundigen, huisartsen en specialisten, fungeert als een verlengstuk van uw zorgteam. Wij leveren zorg op afstand, persoonlijk en van hoge kwaliteit.

Onze disciplines

Artsen

Ons netwerk van ervaren, BIG-geregistreerde huisartsen biedt zorg op afstand vanuit heel Nederland. Zij fungeren als achterwacht arts, verzorgen beeldbelconsulten en geven direct medisch advies of een doorverwijzing wanneer nodig. Deze huisartsen combineren hun werk bij Medicinfo met hun rol in eigen praktijken of als waarnemer.

Verpleegkundigen

Onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen zijn het eerste online aanspreekpunt voor gezondheidsvragen. Zij voeren triage uit volgens professionele normen. Met hun medische deskundigheid en jarenlange ervaring met digitale zorg bieden zij direct persoonlijk advies of een voorbereide verwijzing naar een (online) huisarts of specialist. Hiermee bevorderen ze eigen regie en zelfredzaamheid.

Specialisten

Ons team van onafhankelijke medisch specialisten ondersteunt patiënten bij specifieke vragen en geruststelling over een diagnose of behandeling. Deze specialisten, werkzaam in het ziekenhuis, hebben veel kennis en jarenlange expertise in een groot aantal vakgebieden.

Coaches

De behoefte aan ondersteuning bij mentale klachten stijgt. Voor onze diensten voor mentale ondersteuning werken we met een team van coaches gespecialiseerd op de gebieden van leefstijl, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness.

Voordelen van ons digitaal platform

Triage en behandeling van zorgvragen

Het Medische Service Centrum trieert volgens professionele protocollen, kan op afstand monitoren, en in de meeste gevallen direct zelfzorgadvies geven.

Een naadloze samenwerking

Een coherente samenwerking tussen het centrum en externe zorgteams, waardoor de continuïteit en kwaliteit van zorg verzekerd wordt.

Samen Ontwikkelde Werkinstructies

Gezamenlijk ontwikkelde protocollen en richtlijnen zorgen voor gestandaardiseerde, efficiënte zorgprocessen.

Toegankelijkheid en Efficiëntie

Een centraal punt voor zorgverlening maakt de zorg toegankelijker en efficiënter voor patiënten.

Expertise op Maat

De aanwezigheid van diverse expertises bieden u en uw patiënten zorg op maat

Flexibele Capaciteit

Ons team biedt de benodigde flexibiliteit om snel in te spelen op wisselende zorgbehoeften.

Brede Beschikbaarheid

Zorg is toegankelijk overdag, 's avonds en in het weekend, voor continue ondersteuning.

Hybride zorg werkt! Dat ervaren wij iedere dag.

Let op: gezondheidsgerelateerde vragen worden via deze website niet beantwoord.

Whitepaper: de hybride huisarts