Persoonlijke zorg met Medicoo

Persoonlijke online zorg, op elk moment en op elke plek

Lang moeten wachten in de wachtkamer van de huisarts? Niet zeker of je met dat plekje op de arm naar de huisarts moet? Of behoefte aan zorgadvies terwijl je op vakantie bent?

Met onze diensten kunnen patiënten met hun zorgvragen direct terecht bij ons medisch team. Zij geven persoonlijk medisch advies, via de chat, beeldbellen en/of telefonie. Op deze manier kunnen we snel zorg bieden; op elk moment, op elke plek.

Een van onze diensten is de app Medicoo. Deze app wordt al door diverse huisartsenpraktijken en -posten aangeboden aan hun patiënten.

Daarnaast bieden we, via diverse apps, online zorg aan verzekerden van diverse zorgverzekeraars.

Medicinfo biedt al ruim 20 jaar zorg op afstand. Ons medisch team bestaat uit BIG geregistreerde verpleegkundigen, huisartsen en medisch specialisten, die al jaren ervaring hebben met het verlenen van digitale zorg. Maak kennis met ons medisch team.

Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn van online zorg? Vraag er naar bij je huisartsenpraktijk of zorgverzekeraar.

Gecertificeerd
ISO 27001 / NEN 7510

Goede informatiebeveiliging en de bescherming van medische persoonsgegevens hebben onze continue aandacht. Medicinfo voldoet dan ook aan zowel de NEN 7510 als de ISO 27001-norm, twee belangrijke certificaten in de zorgwereld. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. De NEN 7510 certificering is specifieker gericht op de zorgsector, in deze norm staat beschreven hoe medische- en patiëntgegevens beveiligd moeten worden.