IT Support Engineer

Denk jij in oplossingen? Word je enthousiast van het beheren van softwaresystemen en ondersteunen van onze gebruikersorganisatie? Wil jij jouw IT-ervaring inzetten bij een groeiende, innovatieve organisatie in de zorg?

Wat ga je doen?

Jij werkt als IT Support Engineer in een DevOps team waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en visie. Je bent verantwoordelijk voor het beheren én ondersteunen van innovatieve oplossingen in de (huisartsen)zorg. Je faciliteert ons medisch team om dagelijks kwalitatief hoogstaande digitale zorg te verlenen.

Je neemt actief deel aan de verdere doorontwikkeling en adoptie van onze systemen en apps.

Je ondersteunt onze interne gebruikers bij het gebruik van moderne tools zoals Salesforce en de Microsoft 365 suite.

Je ondersteunt eindgebruikers en klanten bij het gebruik van onze apps en vertaalt deze ervaring naar verbeteringen in het proces en onze oplossingen.

Je optimaliseert de werkprocessen van ons team met behulp van de Microsoft 365 & Azure producten. Hierbij neem je actief deel aan de implementatie en ben je verantwoordelijk voor de brede adoptie binnen ons bedrijf. Je bent onderdeel van het professionele en gezellige IT-team. Je werkt nauw samen met Functioneel Beheerders, Ontwikkelaars (zowel in- als extern), Tester, de Product Owner en hebt veel contact met de interne en externe gebruikers. Je rapporteert aan de Senior Manager IT & Operations.

Wie zoeken wij?

Jij bent de alleskunner in ons team met bovenmatige interesse in Operations voor minimaal 36 uur per week wil komen versterken.

Wij gebruiken graag jouw kennis van onder andere:

 • Cloud platformen zoals Microsoft Azure & AWS
 • Microsoft 365
 • Infrastructuren zowel Cloud als On Premis

Als persoon

Werk waar je trots op mag zijn. Je draagt bij aan producten en diensten van de beste kwaliteit. Daarnaast geven wij je volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken.

 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een gezellig team in een innovatieve organisatie
 • Leveren van een bijdrage aan het verbeteren van de gezondheidszorg
 • Marktconform salaris

Wij bieden

Jij bent de alleskunner in ons team met bovenmatige interesse in Operations voor minimaal 36 uur per week wil komen versterken.

Wij gebruiken graag jouw kennis van onder andere:

 • Cloud platformen zoals Microsoft Azure & AWS
 • Microsoft 365
 • Infrastructuren zowel Cloud als On Premis

In het kort over ons

Medicinfo is marktleider op het gebied van zorg op afstand. Met ons team van medische professionals en software experts werken wij al 21 jaar elke dag aan het verbeteren van de zorg.

Met onze diensten bereiken we nu al ongeveer 1 op de 2 mensen in Nederland. We ambiëren een sterke groei in actieve gebruikers om zo de zorg in Nederland verder te verbeteren en bereikbaar te houden voor iedereen. We hebben een divers klantenportfolio, variërend van huisartspraktijken en zorginstellingen, tot aan zorgverzekeraars en commerciële organisaties.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Pepijn Goossens, Senior Manager IT & Operations via pepijn.goossens@medicinfo.nl.

Solliciteer nu op deze vacature!

Wij werken aan een gezonde toekomst van de Nederlandse huisartsenzorg. Help jij mee?

Upload je CV en motivatie.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Deel deze vacature