Medisch assistente

Wil jij met jouw medische kennis en goede communicatieve skills een waardevolle bijdrage leveren aan de beste zorg? In deze functie ondersteun je onze verpleegkundigen en artsen. Zo help je mee om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden.  

Wat ga je doen?

Als Medisch assistente op ons Medisch Service Centrum (MSC) ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt voor patiënten. Je analyseert de vraag, verwerkt gegevens in een zorgmanagement systeem, en zet die uit bij de juiste collega van het MSC. Wanneer een patiënt fysiek gezien moet worden, maak je een afspraak bij de huisartsenpraktijk.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een MBO Doktersassistent Opleiding / Opleiding Medisch Secretaresse. Werkervaring als Medisch secretaresse of Doktersassistent is een pré.  
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en communiceert makkelijk met patiënten en collega’s (verpleegkundigen en artsen). 
  • Van nature ben je stressbestendig, kun je snel schakelen en werk je overzichtelijk. 
  • Je bent handig met computer en systemen. Ervaring met een HIS of HAPIS is een pré.
  • Je bent enthousiast, leergierig, proactief en een superleuke collega. 

Wat bieden we jou?

  • Een dynamisch en afwisselende functie op het MSC met korte lijnen en open en informele communicatie met collega’s. 
  • Een fijn team met enthousiaste en betrokken collega’s met ruimte voor ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. 
  • Een prima marktconform salaris.
  • Een dienstverband van minimaal 24 uur per week. Je werktijden zijn 8:00 uur tot 17:00 uur.  

In het kort over ons

Medicinfo is marktleider op het gebied van zorg op afstand. Met ons team van medische professionals en software experts werken wij al 24 jaar elke dag aan het verbeteren van de zorg.

Met onze diensten bereiken we nu al ongeveer 1 op de 2 mensen in Nederland. We ambiëren een sterke groei in actieve gebruikers om zo de zorg in Nederland verder te verbeteren en bereikbaar te houden voor iedereen. We hebben een divers klantenportfolio, variërend van huisartspraktijken en zorginstellingen, tot aan zorgverzekeraars en commerciële organisaties.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marielle van de Ven, Teammanager Medisch Service Centrum 06-38706801.

Solliciteer nu op deze vacature!

Wij werken aan een gezonde toekomst van de Nederlandse huisartsenzorg. Help jij mee?

Upload je CV en motivatie.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Deel deze vacature