Diensten

Onze diensten.
Op afstand dichtbij

Wij ontwikkelen zorginnovaties voor persoonlijke, deskundige en digitale zorg op afstand. Zodat passende zorg altijd bereikbaar is, op de juiste plek en op het juiste moment.

Of het nu gaat om extra capaciteit, betere bereikbaarheid of het bieden van meer service aan uw client, met ons team van medisch professionals bieden wij een dienst die aansluit bij uw behoeften.

Van een eenvoudige gezondheidsvraag tot een advies over leven met een chronische ziekte; via onze apps, gezondheidslijnen of beeldbellen krijgen uw cliënten altijd een passend advies. Persoonlijk, vertrouwd en deskundig.

Hoewel digitale technologie een belangrijke basis is, maakt juist het persoonlijke contact onze dienstverlening uniek.

Medicoo

Met Medicoo faciliteren wij hybride zorg: een combinatie van reguliere huisartsenzorg én zorg op afstand.

Lees meer
Online Huisarts

Op elk moment en vanaf elke locatie beeldbellen met een huisarts na een deskundige triage door een gediplomeerd verpleegkundige.

Lees meer
Gezondheidsapps

Chat met een gediplomeerd verpleegkundige en krijg een persoonlijk antwoord op alle gezondheidsvragen.

Lees meer
Vraag het de Medisch Specialist
Vraag het de medisch specialist

Ondersteuning door onafhankelijke specialisten bij het nemen van belangrijke beslissingen en het beter begrijpen van een diagnose en behandelopties.

Lees meer
Gezondheidslijnen

Snel en persoonlijk antwoord op alle gezondheidsvragen. Alle dagen van de week en in de avonduren bellen met een gediplomeerd…

Lees meer
GGZ Coachlijn

Persoonlijke begeleiding door een coach als aanvulling op een online behandeling voor psychische klachten.

Lees meer
Zorg op maat

Om tot de beste innovatie voor uw uitdagingen te komen geloven wij in de kracht van samenwerking. Op basis van uw behoeften en die van uw cliënten of verzekerden ontwikkelen wij een zorgdienst op maat. De juiste combinatie van digitale technologie en deskundig advies vanuit ons medisch team vormt voor ons de basis om zorg op afstand succesvol te kunnen inzetten. De persoonlijke interactie is leidend, de techniek faciliteert.

Lees meer

Onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf gerust in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.