Diensten

Een eenvoudige gezondheidsvraag, mentale coaching of advies over leven met een chronische ziekte; via onze digitale diensten krijgen uw cliënten altijd een passend zorgadvies. Persoonlijk, vertrouwd en deskundig.

Medicoo

Met Medicoo faciliteren wij hybride zorg: een combinatie van reguliere huisartsenzorg én zorg op afstand.

Lees meer
Online Huisarts

Op elk moment en vanaf elke locatie beeldbellen met een huisarts na een deskundige triage door een gediplomeerd verpleegkundige.

Lees meer
Gezondheidsapps

Chat met een gediplomeerd verpleegkundige en krijg een persoonlijk antwoord op alle gezondheidsvragen.

Lees meer
Vraag het de Medisch Specialist
Vraag het de medisch specialist

Ondersteuning door onafhankelijke specialisten bij het nemen van belangrijke beslissingen en het beter begrijpen van een diagnose en behandelopties.

Lees meer
Gezondheidslijnen

Snel en persoonlijk antwoord op alle gezondheidsvragen. Alle dagen van de week en in de avonduren bellen met een gediplomeerd…

Lees meer
GGZ Coachlijn

Persoonlijke begeleiding door een coach als aanvulling op een online behandeling voor psychische klachten.

Lees meer
Zorg op maat

Om tot de beste innovatie voor uw uitdagingen te komen geloven wij in de kracht van samenwerking. Op basis van uw behoeften en die van uw cliënten of verzekerden ontwikkelen wij een zorgdienst op maat. De juiste combinatie van digitale technologie en deskundig advies vanuit ons medisch team vormt voor ons de basis om zorg op afstand succesvol te kunnen inzetten. De persoonlijke interactie is leidend, de techniek faciliteert.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen, praktijkverhalen en onderzoeken? Schrijf in en ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.