Inspiratie event | Samen vooruit

Toekomstbestendige zorg: hoe organiseren we dat in de regio?

Bekijk de aftermovie voor een mooie sfeerimpressie van de avond!

Lieke Lamb, CEO Future Expertise Center

Als innovatie ambassadeur en trendstrateeg volgt Lieke Lamb al 20 jaar de technologische, sociale en economische trends in binnen- en buitenland. Op boeiende wijze zal Lieke haar inzichten delen over de ingrijpende transitie en digitale revolutie waar we middenin zitten. Wat eens toekomst muziek leek, wordt nu realiteit, en Lieke biedt praktische handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan.

Martijn van der Werff, Raad van Bestuur Dokterszorg Friesland

De regio Friesland kent zo zijn eigen uitdagingen. Dokterszorg Friesland ondersteunt de huisartsen  in Friesland, zodat zij onbelemmerd en professioneel hun vak kunnen uitoefenen. Martijn van der Werff presenteert zijn visie op de huidige en toekomstige organisatie van zorg in zijn regio. Hij bespreekt, met concrete voorbeelden, hoe zij dit nu al op een innovatieve en integrale manier organiseren en wat de eerste ervaringen daarmee zijn.

Jochem Nooyen, Spreker en illusionist over veranderen

Als je kiest om te veranderen of te innoveren, dan zet je je schouders eronder en ga je ervoor. Voor de volle 100%. Maar als die verandering opgelegd wordt, ervaar je wellicht weerstand. Of je ervaart weerstand bij collega’s die niet willen veranderen. Maar hoe je met veranderingen omgaat, is te beïnvloeden. Verwondering verfrist je geest en laat je anders naar dingen om je heen kijken. Illusionist en spreker, Jochem Nooyen, zal je verrassen in een show over anders kijken, waarin niets is wat het lijkt. Met humor en interactieve experimenten ga je zelf ervaren hoe je van perspectief kunt veranderen.