Maak kennis met ons medisch team

Zorg moet deskundig en persoonlijk zijn, ook op afstand. Als verlengstuk van het huidige zorgveld bieden we optimale ondersteuning door middel van kwalitatieve en persoonlijke patiëntenzorg op afstand.​

Ons medisch team met BIG geregistreerde verpleegkundigen, specialisten en huisartsen hebben al jaren ervaring met het verlenen van digitale zorg. Zij staan voor u klaar om u en uw patiënten te ondersteunen.
Verpleegkundigen

Onze verpleegkundigen zijn het eerste aanspreekpunt voor mensen met een gezondheidsvraag. Zij voeren de triage uit volgens professionele standaarden en protocollen. Door hun intensieve training in communicatie- en gesprekstechnieken helpen zij de client op een persoonlijke manier en stimuleren zij tegelijkertijd de eigen regie en zelfredzaamheid. Door het stellen van de juiste vragen wordt direct een oplossing geboden of wordt er doorverwezen naar een (online) huisarts of specialist.

Ons team bestaat uit A-verpleegkundigen, opgeleid op HBO-niveau. Zij hebben allen een BIG-registratie.

Huisartsen

Voor een aantal van onze diensten kunnen cliënten terecht bij een (online) huisarts. Daarvoor heeft Medicinfo een netwerk van ervaren en deskundige huisartsen die vanuit heel Nederland op afstand zorg verlenen. Deze huisartsen zijn BIG geregistreerd en zijn naast hun werkzaamheden voor Medicinfo actief als huisarts in een (eigen) praktijk of als waarnemend huisarts.

Vraag het de Medisch Specialist
Specialisten

Voor specifieke vragen en geruststelling over een diagnose of behandeling bieden wij cliënten de mogelijkheid deze te bespreken met één van de onafhankelijke medisch specialisten binnen ons netwerk. Deze specialisten hebben veel kennis en jarenlange expertise in een groot aantal vakgebieden. Naast hun werkzaamheden van Medicinfo zijn zij werkzaam in het ziekenhuis.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer over ons
Diensten
Martin Boeve, manager Dokterswacht Friesland vertelt
Nieuws
Praktijkcases
Vacatures